Over

Allereerst welkom op mijn Weblog

Mijn naam is Maarten van Wesel, 30 jaar oud, geboren, getogen en altijd woonachtig geweest in Heerlen. Ik ben getrouwd met Irene Habets (26) en samen hebben we drie kinderen, Sara (5), Bram (3) en hun beschermengeltje Lieve. We wonen in de wijk GMS in de buurt Höppersgraaf, onder de rook van het station.

Sinds mijn bachelor Hogere Informatica (Hogeschool Zuyd) en Master of Science in Infonomics (faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, Universiteit Maastricht) ben ik werkzaam bij de Universiteit Maastricht. Momenteel werk ik bij de Universiteitsbibliotheek als medewerker digitale onderwijs- en onderzoeksondersteuning, dit houdt onder andere in dat ik advies en ondersteuning geef op het gebied van e-Learning en daarnaast nog onderzoek doe. Meer hierover is te vinden op http://www.personeel.unimaas.nl/maarten.wesel

Advertenties

2 Reacties to “Over”

 1. Roel Leers Says:

  Beste Maarten van Wesel,

  Met interesse volg ik uw discussies op diverse fora.
  Zo kwam ik ook op dit weblog terecht.

  Mijn waardering voor uw inzet en actieve houding!

  Met vriendelijke groeten,

  Roel Leers
  http://www.vvd-heerlen.nl

  • Maarten van Wesel Says:

   Beste Roel,

   Geen dank, ik doe het met veel plezier.

   De raadsvergadering was gister weer zeer interessant; van de ene kant kan ik mij goed vinden in het VVD standpunt betreffende de Royal: laat de markt zijn werk doen, van de andere kant is de zuivere marktwerking ernstig verstoord door de, terechte, monumentale status van het pand (zo werd genoemd dat hij de verschillende bioscoop panden niet met een binnendoorgang kan verbinden). Ook de onzekere toekomst en het kostenplaatje in de context van de huidige financiële situatie van de gemeente speelde terecht mee. Kort om een moeilijk dossier en zeer begrijpelijk dat de raad niet unaniem in heeft gestemd met het plan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: